Jamieson logo

O nama

Jamieson je kanadski brend vitamina i minerala kojem se najviše veruje: izdvojili smo se posvećenošću da našim korisnicima pružimo najčistija, najbezbednija i najefikasnija dostupna prirodna rešenja za bolje zdravlje.

Po čemu smo DRUGAČIJI?

U Jamieson laboratoriji, vodećem kanadskom proizvođaču suplemenata, fokusirani smo na inovativne sastojke, kvalitetan i transparentan proces proizvodnje i najnovije trendove u medicini kako bismo vam obezbedili najzdravije rešenje. Težimo da svojim korisnicima pružimo podršku za donošenje zdravih odluka kako bi bili proaktivni u vezi sa svojim zdravljem.

Našu zaostavštinu čini 100 godina vodeće pozicije na tržištu dijetetskih suplemenata, preko 250 proizvoda registrovanih u više od 50 zemalja sveta i samo jednim mestom proizvodnje – u Windsoru, Ontaro regija.

Naše 360 Pure OBEĆANJE

Jamieson poseduje uspostavljen protokol ispitivanja – 360 Pure, vodeći program u industriji koji obezbeđuje da se samo najbezbedniji, najpotentniji i najkvalitetniji proizvodi prodaju pod imenom Jamieson.
360 Pure sadrži najmanje 360 procedura za kontrolu kvaliteta, kalibrirana biološka istraživanja i kliničke procedure i simbol je bezbednosti, čistoće i efikasnosti Jamieson proizvoda kojima verujete.
360 Pure je mnogo više od GMP zahteva i pokriva navedene aspekte: kvalitet, proizvodnju, efikasnost, ispitivanje.

Budite uvek u toku!

Sve akcije, popusti i zanimljive novosti stižu prvo vama na e-mail adresu! Postanite deo naše Jamieson zajednice.